Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι ανώτεροι αξιωματικοί διατηρούνται στις θέσεις τους και ποιοι «αποχωρούν»;

Το Συμβούλιο Προαγωγών Κοινών Σωμάτων έκρινε προακτέο κατ' εκλογή στον βαθμό του ταξίαρχου τον συνταγματάρχη του Κοινού Νομικού Σώματος Δημήτριο Τάγκο, για την πλήρωση κενής οργανικής θέσης.

Παράλληλα, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τους συνταγματάρχες του Κοινού Νομικού Σώματος, Λυμπέρη Ζαμπέτα και Ιορδάνη Κεπεσίδη.

Επιπλέον, το Συμβούλιο Προαγωγών Κοινών Σωμάτων προήγαγε στον βαθμό του αντισυνταγματάρχη κατ΄ εκλογή τον ταγματάρχη του Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών Παντελή Μαριδάκη, της προαγωγής του λογιζομένης από 18-04-20, ημερομηνία που συμπλήρωσε το τυπικό για προαγωγή προσόν.

Τα σχετικά προεδρικά διατάγματα αναρτήθηκαν σήμερα στη Διαύγεια ( ώρα 09:38:57 ) και δημοσιεύθηκαν στο με αριθμό 1278/05-06-2021 ΦΕΚ (τεύχος Γ΄).

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV