Η ομάδα «Αρχάγγελος» της ρωσικής Spetsnaz, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από χθεσινά (11/05) πλάνα εξολόθρευσης στρατιωτικών οχημάτων του ουκρανικού Στρατού.

Όπως αναφέρει μέλος της ειδικής ομάδας των ρωσικών δυνάμεων, τα πλήγματα προκλήθηκαν σε στρατιωτικά οχήματα της 24ης Ταξιαρχίας των AFU, που βρίσκονταν σε περιοχές του Χαρκόβου.

Μάλιστα, όπως διακρίνει κανείς στο βίντεο, στο ένα μεταφορικό όχημα υπήρχαν Ουκρανοί στρατιώτες, όπου δέχθηκαν πλήγματα τη στιγμή που κατευθύνονταν στον προορισμό τους.

Δείτε το βίντεο:

Υπό την συνοδεία μουσικής από το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto (GTA), η Spetsnaz δημοσιοποίησε τα συγκεκριμένα πλάνα, σημαίνοντας από την πλευρά της την αρχή των ένοπλων συρράξεων.

Στο σημείο αυτό, χρειάζεται να ειπωθεί πως είναι από τις λίγες φορές που δύο επίλεκτα σώματα των ουκρανικών δυνάμεων και του ρωσικού Στρατού έρχονται σε άμεση σύγκρουση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ