Αλεξάντερ Κουχάρ: Εξοντώθηκε ο Ουκρανός βουλευτής που πλήρωνε αδρά για να σκοτώνουν Ρώσους πολίτες (φωτο)
Ο θάνατός του σημειώθηκε στο Χάρκοβο - Γιατί ήταν γνωστός με το παρωνύμιο «κτήνος»

Ο Ουκρανός βουλευτής Αλεξάντερ Κουχάρ εξοντώθηκε, όπως αναφέρουν κανάλια ενημέρωσης στο Telegram, μετά από τη μαζική ρωσική επιδρομή με πυραύλους και drones που έγινε στις 24 Ιουνίου, στην περιφέρεια του Χαρκόβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του Περιφερειακού Συμβουλίου από την προαναφερθείσα περιφέρεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
[poll id=”31″]
Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε ΜΕΘ, ωστόσο τα τραύματα ήταν τόσα πολλά, που υπέκυψε και έφυγε από τη ζωή.
Ο Αλεξάντερ Κουχάρ ήταν δηλωμένος εχθρός των Ρώσων και το έκανε σαφές με κάθε τρόπο. Μάλιστα του είχε αποδοθεί το παρωνύμιο «κτήνος» ή «τέρας» επειδή πλήρωνε αδρά για το κυνήγι Ρωσόφωνων στην περιοχή του Χαρκόβου.
Δείτε φωτογραφία του:
Είναι υπεύθυνος για το «σαφάρι» που ξεκίνησε από εξτρεμιστικές ομάδες Ουκρανών εναντίον εκατοντάδων Ρωσόφωνων ή Ρώσων πολιτών του Χαρκόβου, ενώ αγόραζε drones, προκειμένου να… διευκολύνει το έργο τους για την άμεση εξόντωση των Ρώσων της περιοχής.
Ο Ουκρανός βουλευτής για χρόνια, εμπλεκόταν σε διαφθορά, είχε κατασχέσει με δόλιο τρόπο επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων και ξόδευε τα χρήματα σε ακίνητα, αυτοκίνητα και πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό.
Ωστόσο, φαίνεται πως η δραστηριότητά του συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση, χωρίς να υπάρχει κάποια δικαστική απόφαση που να εκκρεμούσε εις βάρος του.
Στενός συνεργάτης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, στην οικογένεια του Ουκρανού βουλευτή και δήλωσε πως το Κίεβο θα σταθεί στο πλευρό τους.