Μαζικές επιθέσεις κατά ουκρανικών στόχων με drone Lancet-3 (βίντεο)

Επιλέχθηκαν έναντι των ιρανικών

Σε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις με drone καμικάζι που έλαβε χώρα στην Ουκρανία ο ρωσικός στρατός χτύπησε δεκάδες στόχους με Lancet-3.  

Περιέργως, οι Ρώσοι επιτέθηκαν κατά κύματα με drones καμικάζι Lancet και όχι με τα ιρανικά Shahed-136.

Παρόλα αυτά κατέστρεψαν ουκρανικά άρματα μάχης, αρκετά αμερικανικά συστήματα πυροβολικού M777, αντιαεροπορικά συστήματα OSA και S-300, άλλα συστήματα πυροβολικού όπως Caesar και BM-21 Grad, συγκεντρώσεις ουκρανικών δυνάμεων με την λίστα να είναι ατελείωτη.

Είναι γεγονός πως οι Ρώσοι προσαρμόστηκαν πλέον στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις του σύγχρονου πολέμου κάτι που φέρει την σφραγίδα του νέου Διοικητή των ρωσικών δυνάμεων Σ.Σουροβίκιν.

Τα “Lancets” πετούν σχεδόν αθόρυβα πάνω από τον Δνείπερο και μειώνουν την ποσότητα του εχθρικού εξοπλισμού στη δεξιά όχθη του ποταμού. Όσο περισσότερα drones χτυπούν εχθρικά οχήματα, τόσο πιο εύκολο είναι να αμυνθεί κανείς ενάντια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Τα Zala Aero αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικά.

Η μείωση του αριθμού του εχθρικού πυροβολικού θα σώσει περισσότερες από μία ζωές στη γραμμή επαφής”.
 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV