Ι.Κατζ σε ηγέτη της Χεζμπολάχ: «Δε θα προλάβεις να δεις τη γιορτή του Πάσχα – Θα βρίσκεσαι ήδη στην Κόλαση»
Εξαιτίας των επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών αμάχων, την ώρα που γιορτάζουν το Πάσχα
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, μετά τις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν κατά ισραηλινών περιοχών.
Ο Ισραήλ Κατζ προειδοποίησε τον Ναΐμ Κασέμ ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες, τονίζοντας πως «θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα».
«Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ναΐμ Κασέμ, γενικό γραμματέα της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ: εσύ και οι συνεργάτες σου θα αντιμετωπίσετε βαριές συνέπειες για την κλιμάκωση των επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών αμάχων, την ώρα που γιορτάζουν το Πάσχα», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά από συνάντηση με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Israeli Defense Minister Israel Katz in a message to Hezbollah Secretary-General Naim Qassem:
You will pay a heavy price for the firing toward Israel on the eve of the holiday.
You will not live to see it, because you will be deep in hell alongside the rest of the eliminated… pic.twitter.com/WIosnhu4Tc
— Israel News Pulse (@israelnewspulse) April 2, 2026
«Δεν θα προλάβεις να το δεις αυτό, γιατί θα βρίσκεσαι ήδη στην Κόλαση, μαζί με τον Νασράλα, τον Χαμενεΐ, τον Σινουάρ και όλα τα εξουδετερωμένα μέλη του λεγόμενου άξονα του κακού», ανέφερε ακόμη ο Ισραήλ Κατζ.
Με τη δήλωσή του αυτή, παρέπεμψε στις στοχευμένες ισραηλινές επιχειρήσεις που οδήγησαν στον θάνατο του πρώην ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, καθώς και του επικεφαλής της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ.
Στο Ισραήλ, ο όρος «άξονας του κακού» χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις σιιτικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή που στηρίζουν το ιρανικό καθεστώς.