Η Νότια Κορέα θα παρουσιάσει το νέο μαχητικό της αεροσκάφος τον Απρίλιο

Η Νότια Κορέα αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μαχητικό της αεροσκάφος, Korean Fighter eXperimental (KF-X), τον ερχόμενο Απρίλιο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΙ.

Ο Jung Kwang-sun, επικεφαλής του προγράμματος KF-X στη Διοίκηση του Προγράμματος Απόκτησης Άμυνας, δήλωσε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση θα είναι μια «στιγμή-ορόσημο» για τη χώρα και την αεροδιαστημική βιομηχανία.

Συνολικά έξι πρωτότυπα βρίσκονται στο τελικό στάδιο της συναρμολόγησης στα κεντρικά της Korean Aerospace Industries (KAI) στο Sacheon της επαρχίας Gyeongsang. 

Οι δοκιμαστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος, μετά από δοκιμές εδάφους μετά την έναρξη του Απριλίου.

Η πρώτη πτήση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2022 μετά από ένα χρόνο δοκιμών εδάφους. Το 2ο και 3ο πρωτότυπο θα ολοκληρώσουν τη συναρμολόγηση μέχρι το τέλος του έτους και 4ο, 5ο και 6ο έως το επόμενο έτος.

Το κορεατικό αμυντικό φωτογραφικό εργαστήριο κυκλοφόρησε επίσης νέες φωτογραφίες από τη γραμμή συναρμολόγησης μαχητικών επόμενης γενιάς της Νότιας Κορέας. Το πρώτο πρωτότυπο αεροσκάφος είναι περίπου 92% συναρμολογημένο.

한국형 전투기 KF-X 일반 언론 공개 KAI '항공분야 국가정책사업 미디어 데이‘ 4월 출고 앞두고 KF-X 시제기 공개 소형무장헬기 LAH는 유·무인 복합체계로 개발 [K방산을 가다 by...

Posted by 국방사진연구소 on Sunday, February 28, 2021

 

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV