Αρχισε η παράδοση του υπερμαχητικού Τ-50 στις Μοίρες της ρωσικής Αεροπορίας (βίντεο)

Αρχισαν να παραδίδονται για επιχειρησική αξιολόγηση από τις Μοίρες μαχητικών της ρωσικής Αεροπορίας τα πρώτα μαχητικά πέμπτης γενιάς T-50 PAK FA,
Από τις αρχές του 2016 θα αρχίσουν να παραδίδονται κανονικά στις Μοίρες με ρυθμό οκτώ αερσκάφη κατ’έτος μέχρι το 2018 και από το 2019 η παραγωγή θα αυξηθεί στα 14 μαχητικά.
Το πρόγραμμα προχωρά κανονικά, όπως κανονικά προχωρά και το πρόγραμμα της ανάπτυξης των νέων κινητήρων του αεροσκάφους που θα αρχίσουν να τοποθετούνται στα αεροσκάφη παραγωγής από το 2018.
Ηδη έχουν ολοκληρωθεί και οι δοκιμές του σε αποστολές αέρος-εδάφους και έπβεβαιώθηκε ότι το αεροσκάφος θα μπορεί να διεισδύει με υπερηχητική ταχύτητα σε tree-top level με πλήρες φορτίο όπλων αέρος-εδάφους.
Δείτε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο από τις δυνατότητες του αεροσκάφους
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr